måndag, juli 29, 2024

Frustrerande Erfarenheter med Fotvård



Hej kära läsare,


Idag vill jag dela med mig av mina erfarenheter med fotvårdsspecialister. Jag har gått på fotvårdsbehandlingar i många år, men jag har aldrig riktigt känt någon riktig koppling till min fotvårdsspecialist. Det känns som att de bara gör sitt jobb utan att verkligen bry sig om mig som patient.


Det senaste som hände var särskilt frustrerande. Fotvården beslutade att avsluta mitt avtal, och det kom som en chock för mig att de kunde säga upp avtalet så enkelt. Jag kände inte att behandlingen hjälpte mig, och när jag informerade dem om mina känslor, verkade de inte bry sig om mina anledningar. De verkade mer fokuserade på att bli av med mig snabbt än att förstå varför jag var missnöjd.


Det är verkligen sorgligt att det inte finns fler fotvårdsspecialister som tar emot nya patienter och som faktiskt bryr sig om sina patienters välmående. Det känns som att vi som behöver fotvård ofta blir behandlade som nummer snarare än människor med specifika behov och problem.


Om ni har några tips på bra fotvårdsspecialister som verkligen tar sig tid att lyssna på sina patienter, får ni gärna dela med er. Jag hoppas att vi kan hitta bättre alternativ tillsammans.


Tack för att ni tog er tid att läsa min historia. Det hjälper att veta att det finns andra där ute som kanske förstår vad jag går igenom.


Vänliga hälsningar,  

---

Inga kommentarer: