fredag, juni 21, 2024

Glad midsommar!

 


Midsommar är en av de mest älskade högtiderna i Sverige, där vi firar sommarens ankomst med glädje och gemenskap. I år valde jag att fira midsommar på ett lugnare sätt, med fokus på att njuta av god mat och dryck i gott sällskap. För att skapa rätt midsommarstämning började vi med att dekorera trädgården med en traditionell midsommarstång, blommor och ljusslingor. Det är något speciellt med att plocka blommor och binda kransar, som ger en känsla av att vara ett med naturen.
Vädret var på vår sida, vilket gjorde att vi kunde spendera dagen utomhus. Ingen midsommar är komplett utan en fantastisk måltid, och vi hade en klassisk svensk midsommarmeny. Vi serverade matjessill i olika smaker, nypotatis med dill och smör, samt färska jordgubbar med vispad grädde – en riktig sommarfavorit.
Det var en riktigt härlig och avkopplande midsommar! Att sitta ute på altanen och grilla i goda vänners lag är verkligen ett fantastiskt sätt att fira på. Hoppas att resten av sommarens dagar blir lika mysiga och lugna, och att ni också får njuta av god mat och dryck. Skål för sommarens alla glädjeämnen!






Inga kommentarer: