söndag, april 21, 2024

Skratt, Skatter och Gemenskap: En Helg Fylld av Äventyr och Förståelse

 Vilken underbar helg vi hade, trots att den var fylld till bristningsgränsen med aktiviteter. Ändå blev den helt perfekt, fylld av skratt, god mat och vänskap. På fredagen kände vi pirret av förväntan när vi packade ner våra loppissaker och ordnade vårt lilla försäljningsstånd på marknaden. Med kaffekorgen väl på plats var vi redo att möta dagen. Och efter en lång dag av trevliga möten och försäljning belönade vi oss själva med en välförtjänt pizza hemma, bara han och jag njutande av varandras närvaro.


Lördagen började tidigt med kaffekoppen i handen när vi långsamt packade upp våra skatter från loppisen. Mellan skratt och småprat hann vi också njuta av några stunder av stillhet, bara vi två. Senare på dagen begav vi oss iväg till hans plats och kände genast hur avslappnade vi blev så fort vi kom fram. Att grilla kyckling och avnjuta den med en krämig potatissallad blev kronan på verket för vår dag, och det vita vinet som följde var som pricken över i:et. Att avsluta måltiden med färska jordgubbar under den gnistrande stjärnhimlen var nästan som att befinna sig i en dröm.


Att få ha en helg full av aktiviteter och glädje är verkligen en gåva. Varje ögonblick, varje skratt och varje gemensam måltid är minnen som jag kommer att bära med mig länge. Och nu, på söndagen, fortsätter äventyret med en kurs om dyslexi. Att lära sig mer om hur dyslexi påverkar oss alla på olika sätt är både fascinerande och viktigt. Det ger oss möjligheten att förstå och respektera varandras olikheter, och det är just denna respekt och förståelse som är grunden för en stark och sammanhållen gemenskap.


Inga kommentarer: