söndag, maj 09, 2021

R§esa norrut till söderut

 Gokväll på er allihopa, trevligt att ni läser min blogg!

Nu ska jag berätta vad jag har gjort i helgen. I fredags jobbade jag först sen åkte jag till min särbo. Vi hade bokat hotellrum uppe i Grums Rasta , mycket trevligt ställe. Men det blev inte som vi hade tänkt oss. Vi skulle åka fem och Saaben började krångla så vi fick vända. För han gick bara på en cylinder, så vi fick ta min bil. Han ville först testa och se om han kunde laga detta, men är man stressad så tror jag inte det går så bra. 

Vi for upp till Värmland och det var bara nästa att gå och lägga sig på en gång för vi var uppe halv elva på kvällen på fredag.

Jag vaknade sju på morgonen och gick upp och duschade och gjorde iordning mig. Sedan gick vi och tog hotellfrukost. Väldigt gott och smarrigt.

Sedan for vi och hämtade hans släktingar och vänner. Och vi for ner till Halland. Vi hade med oss en släpkärra. Vi stannade några gånger på vägen ner och vi bestämde oss för att äta – Chop chop heter det väl? Det var faktiskt riktigt gott. Så åkte vi och packade ner det sista i huset. Det var ju trevligt, men att åka ifrån Värmland ner till Halland via vår hemkommun… Vi startade 8 på morgonen och kom inte hem förrän klockan 3 på natten. Tur att vi hade bokat ett hotellrum så vi kunde vila oss några timmar. Lite sömn men trevligt sällskap.

 Det sämsta var när vi stannade; vi handlade lite mat på hemvägen på Max hamburgerrestaurang. Så skulle vi passa på att gå på toaletten: ”Efter 8 på kvällen får ni inte gå på toaletten”. Man sitter alltså 35 mil och får inte ens gå på toaletten! Det finns ju knappt ingenting på vägarna. Det känns faktiskt orättvist behandlad att inte kunna få gå på toaletten när man går och handlar maten på restaurangen. Det finns för fasen inget Coronatänk överhuvudtaget. Det står ingenstans att toaletten inte får vara öppen efter 20:00.Så Max kommer jag aldrig att  mer handla på. För det var sämsta stället att inte få kunna gå på toaletten när klockan är 23:00 - 00.00 på kvällen. Då hänvisade de till att jag skulle gå in till Macdonalds.
 Då kunde jag ju likaväl ha gått och handlat min mat där istället.
Jag tänkte att jag skulle säga att jag ville ha mina pengar tillbaka, så får ni faktiskt ha det!

Söndag morgon så vaknade vi och ännu en hotellfrukost. Vi åt lite granna, men jag gick tillbaka till hotellrummet och somnade en timme till. Det var faktiskt väldigt gott.
Sen for vi hem till min mor och lämnade lite saker, men hon vill inte träffa mig riktigt än. Så for vi hem till hans släktingar och hjälpte till lite granna.

Och sen stannade vi på hemvägen på Sibylla och där kunde man i alla fall gå på toaletten. Toppen Sibylla att ni har öppet toaletter under Coronatider!  Nu ska jag krypa ner i sängen och ta det lite lugnt, men såhär får det inte bli någon mer gång.

8 kommentarer:

Anonym sa...

Herreguuud det är väll bara att söka efter en annan toalett??? Inget att bli upprörd över!

Anonym sa...

Håller med anonym! Vadå diskriminerande? Regler gäller ju för alla och inte enbart för dig.

Unknown sa...

diskriminerande men med ett toalettbesök so vi inte fick..

Anonym sa...

Du får nog slå upp diskriminering. Det var ju en regel som gällde alla gäster och inte bara er! Inte diskriminerande.

Anonym sa...

Det finns inget diskriminerande med det! Var regeln enbart uppsatt för dig? Att det var bara du som inte gick låna toaletten? Isåfall är det diskriminerande. Annars om regeln gäller alla matgäster så finns det inget diskriminerande med den.

Gullan sa...

man känner sig diskriminerad jag vet vad ordet betyder.
Kanske inte haft problem med mag och tarmsjukdomar. Jag är väldigt behov av att kunna få göra sina behov direkt.

Anonym sa...

McDonalds har ju toalett. Du använder ordet diskriminerande i fel sammanhang.

Anonym sa...

Skillnad på att känna dig diskriminerad och att faktiskt vara det. I detta fall var du ju inte det.