måndag, oktober 28, 2019

Kylan pågår

God morgon på er denna iskalla morgon! 
Jag börjar 8:30 idag, så det är skönt att få sova ut lite grand. Jag leta efter Habibi väldigt mycket, jag hittade knappt inte henne, men hon dök upp när jag började äta min grötfrukost med ägg och kaffe, så det var ju bra.
Jag har ju motorvärmare, men det har jag ju glömt av. Så det var inte kul att gå ut och skrapa rutorna på morgonen – det känner jag inte för. Men det fick jag ju göra då. Isbil nr 1. 
Ja, nu får vi se vad det blir för dag, om den blir givande eller ogivande dag. Vi får se. Men vi får hoppas att det blir det bästa av det bästa. 
Ha en trevlig måndag, en ny start på veckan!  
Vi var nere på det här på jobbet och vi fick en resväska där vi skulle lösa ett mysterium, om vem som var tjuven till guldtackor . Det var ju inte lätt för mig, det var ju papper och sånt där som ska läsas och morse-ord – det är ju inte riktigt bra. Men det var ju kul att vara med mina kära kollegor och inte bara jobba hela tiden! Det var ju underbart! 
Sen gick vi ner till Kalasboden – gud vad de har bra sallader och sånt! Jag köpte mig en tacosallad och det var väldigt gott till lunch!

Sen försökte vi att rensa lite bland gamla böcker och det gick sin gilla gång. 
När jag kom hem så blev det inget mer gjort överhuvudtaget. Jag kände att det inte är kul att greja så här. 


Jag har faktiskt börjat med att få Ica Jättens matkasse och den kom hem till mig igår, för 99 spänn. Det var ju det bästa som har hänt mig – att jag slipper bära i trapporna – jag kan ju inte det! Jag klagar inte men fan, jag hatar de här trapporna i huset! 

Ni får ha det så gott!

Inga kommentarer: