måndag, augusti 02, 2010

Goldie


God morgon på er !
Nu fyller Henkes systerdotter 20. Ingen tonåring längre. Grattis, grattis tösa, nu kommer vi i eftermiddag! Det är tomt här hemma när Goldie har åkt. Ingen som kommer och pratar och vill ha ostbitar här på morgonen. Jag ska ta bussen upp stan och dona lite granna här och greja. Så ska vi sticka till Dalsland sen, så det blir lite lugnt – ja  lugnt och lugnt blir det väl inte… Vi ska snart åka här i eftermiddagen. Han slutar halv tre.
Ni får ha det så gott.
Jag for upp till stan, gick runt och strosade lite grann i affärer och så gick jag till Max och åt en hamburgare. Sen gick jag bort till Henkes jobb och så stack vi till Dalsland på
tjugo-årskalas.Vi fick lite olika smörgåsar, det var väldigt gott som dom hade gjort i ordning på detta kalaset. God tårta fick vi, lite godis och lite chips och sådär. Det var lite mysigt och roligt att fira henne på den dagen hon fyller tjugo också. Lite häftigt att ha kalaset samma dag som man fyller tjugo. Så att vi kom ju inte i säng förrän klockan var halv tolv här. Det var fullt fart.
20 år.

Inga kommentarer: