tisdag, augusti 26, 2008

telia


Vaknade till en mulen morgon. Säkert blir det regn här idag. Och trött är jag. Jag skulle åkt till stan idag, men jag orkar inte. Jag vet inte vad det är med mig egentligen. Jag känner att jag tappar ord på vägen. Det är precis som att jag tappar dom och kommer inte ihåg vad det heter. Och det hoppar runt i mitt huvud och allt möjligt. Det känns jättejobbigt. Jag har ju haft sånt här förut men så tycker jag det blir värre och värre för varje dag som går. Det var som när jag skulle prata med en gubbe som dåligt närminne också. Dagen efter så kom jag på ordet jag skulle sagt honom – ”remissvar”! Men hur skulle jag komma ihåg det? Så det har varit synd om Taltjänst här, för jag har inte kommit på vad orden heter och stammat och hållit på här. Men nu ska jag ta lite frukost här och försöka piggna till lite granna. Så jag får försöka och göra nån nytta. Måste bädda rent och tvätta och dona. Göra lite hushållsarbete lite granna idag.
Jag tror min dator har blivit likadan som mig! Gud vad den är seg och jobbig, och jädra Internet från Telia bara hoppar ur, jag loggar in och hoppar ur, loggar in och hoppar ur… jag har suttit här en och en halv timme nu! Jag skulle ju försöka göra lite fler grejer. Fasen också, jag hatar Telia snart! Jag tror jag ska avsluta Telias internet, det bara krånglar och flippar ur och håller på. Och jag tror inte det är fel på min ledning, det är Telias fel. Nu är det på gång igen som det har varit tidigare, skrivbordet försvinner, och jag får lägga tillbaka det. Det håller på och spökar här, som ett jädra jehu, det är inte alls roligt när man försöker göra nåt. Så är det, men nu ska jag försöka springa iväg och göra nåt annat också.
Skönt att solen tittar fram här. Jag får väl klä på mig nu för jag har gått i nattlinne ganska länge här. Nu ska jag gå ut en stund för solen skiner rätt igenom här. Det är härligt ute, så att det ska bli gott.
Jag hittade lite granna på Tigers hemsida – och göra lite grejor på HTML-koder, det var himla kul. Nu har jag hittat understrykning av ord och sånt. Det var himla kul faktiskt och lära sig. Så nu sitter jag med HTML-koder och jag har gjort lite granna här. Så kommer Henke hem vid fyratiden idag så vi kanske tar en promenad ut när han kommer. Jag får se hur han känner sig och så men jag själv ska gå ut med soporna här.
Så att det får jag försöka med.
vattna blommor
bädda rent
gå med sopor
Sätta på diskmaskin

Inga kommentarer: