fredag, november 27, 2020

vem tar ansvar för återvinnig?

 

                            God morgon! 

Nu är det fredag, och det är helt underbart att det snart är helg igen. 

Men jag tror jag blir lite stollig, vi har ju soptunnor som är nergrävda i marken. Och tydligen har Trollhättan… när dom tömmer dom ”Oj, jag sätter den där jag tycker”. Och nu var det katastrof, dom har flyttat runt dom här tunnorna. Och folk tittar ju inte då, dom tror att en tunna står där när dom ska slänga. Så jag kommer med mina plastförpackningar och ska slänga, och jag har ingen möjlighet att göra detta. Så jag tog med mig detta till bilen, för jag har ingenstans att slänga det. Alla måste ta ansvar tycker jag. Men det gör dom inte. Sen kommer jag till bilen, och då har motorvärmaren frusit fast. Jag tänkte ”Jag slänger in soporna, och jag tar bussen”. För jag kände att nej jag ger sjuttsingen i allt, för det är bara bök och stök.

 Sen ska jag skicka ett sms, och jag ska tala in. Då har mikrofonen i min iPhone gått sönder, det går inte ens att prata in en text. Jag vet inte vad jag ska säga, jag är helt låst, och jag har jättesvårt nu här. Men jag får väl bita i det sura äpplet och betala 900 spänn till en ny mikrofon till telefonen. Jag får väl åka ut och slänga ut dom här pengarna och fixa detta. Men slut på gnäll. 

Jag har skrivit om en bok, och det gick jättebra. Hon tyckte att jag har skrivit välformulerat och alltihopa, det känns gott. Nu ska jag fortsätta och skriva på fördjupningsarbetet om Leif GW Persson. Det är jätteroligt att sitta och skriva om honom. Men ni får ha det så gott så hörs vi!

Inga kommentarer: