Va gott i morse. Jag hade bilen så jag har gått upp en timme senare. Det var änna gott. Men jag har varit på båda ställen och jobbat i dag.
Ena stället var jag på data och på det andra gjorde vi sån här papier maché med tapetklister och tidningspapper på en ballong. Usch vilket kladd det var!, men det gick ju an.
Sen åkte jag bort och hälsade på en kompis på Bengans akutgodis här i stan. Så var en annan kompis där och vi satt och tjötade en stund.
Nu ska vi göra italiensk fisk här med creme fraiche. Basilika och tomater är det i creme fraichen och med mandelspån över fisken. Det ska faktiskt bli spännande att äta för jag längtar efter mandel. Jag vet inte varför jag gör det. Men vi ska försöka faktiskt gå ut och gå för det är så strålande väder idag. Det är helt underbart ute.
Så det ska vi faktiskt försöka spränga oss ut här efter att vi har druckit kaffe och ätit en jättegod bulle här idag nu. Henke är ledig och sådär så det är gott.
Mandelfisk
- 600g fryst fiskfilé
- 1/2 tsk salt
- 1 krm svartpeppar
- 1 burk Arla Köket lätt crème fraiche med tomat& basilika
- 1påse mandelspån
Gör så här:
Sätt ugnen på 225°. Tina fisken. Lägg den i en smord ugnssäker form. Krydda fisken med salt och peppar. Bred över lätt crème fraiche paprika& chili och strö på mandel. Stek i mitten av ugnen 20–25 min. Servera med kokt potatis. Mums.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar