söndag, november 19, 2023

en helg att förbereda in för hjulen och musikalisk

 
Det är skönt att det är helg!

Jag har haft medarbetarsamtal med min chef och jag var lite nervös för jobbrelaterade saker, men det gick jättebra. Jag gick till Sibylla och köpte mat för jag kände att jag inte orkade göra någonting.

På morgonen hade jag rörmokaren här så min pojkvän kom och hjälpte mig med uthyrningsrummet, att byta avloppspump, så det var full fart. Sen kom han tillbaka på kvällen och vi tog oss lite gröt och såg på TV: ”Så mycket bättre”. Jag var ganska trött och sliten efter att ha gått upp tidigt i denna vecka. Jag har fortfarande ont efter att ha skadat mig på jobbet. Jag känner mig inte riktigt bra. 

Vi gick upp och fixa oss en frukost de är så gött att ha sällskap på morgon. Vi gjord olika saker innan lunch som jag fixa åt oss.

Jag köpte cocosmjölk med grädde, wok-grönsaker, kyckling och nudlar som vi hade till lunch. Det var himla gott!

 Sen for vi ner till missionskyrkan där det var uppträdande med Nya Stadens Storband och Frank Ådahl. Det var väldigt trevligt med gospel och vanlig musik. Det var roligt att träffa folk med anknytning till missionskyrkan. Det var trevligt att höra på musiken och kul att komma ut och se lite folk.

Nya Stadens Storband och Frank Ådahl.


 Vi åkte hem och köpte med oss en pizza på Athena ock här den bästa restaurangen. Vi tog en pizza med oxfilé, bearnaisesås och sparris. Det är smarrigt och gott! Det var faktiskt riktigt trevligt! Det var underbart!

Sen söndag. Vi sov i 11 timmar…Jag fattar inte att vi kunde sova så länge. Vi gick upp och åt grötfrukost med ägg.

Det är så dumt att jag har satt upp hyllor bredvid kylskåpet. Jag har så svårt att få ut de jävla lådorna ur kylskåpet för att städa och diska. Jag fick snäll hjälp att plocka ur och göra rent i kylskåpet. Så fick jag hjälp med att göra en del andra småsaker som jag inte klarar av själv på grund av att jag fortfarande har så ont. Sen tog vi och kokade lite potäter med fiskpinnar och spenat . Det var riktigt smarrigt och gott!

Sen har jag faktiskt ett hett tips om ni inte kan vrida ur trasor. Jag köpte Swiffer Floor- våtservetter till golvet. Gud vad det var bra! Jag använder det nu så att jag slipper ha det så tungt och dra med armar och rygg. Det blev faktiskt riktigt bra.

 

 

Nu ska jag säga god natt och hoppas allting är bra med er!

1 kommentar:

Fredrik N sa...

Min farsa har inte varit ”tvungen” till någonting vad gäller mina ärenden. Jag skulle aldrig tvinga honom. Vad är det för dumheter? Att han hjälper mig och min fru med våra bilar är angelägenheter som vi kommer överens om på ett helt naturligt sätt. Dessutom brukar han erbjuda sig själv att hjälpa till – vilket också är helt naturligt eftersom jag är hans son och han vill oss väl. Du får det att framstå som att jag kräver hjälp av honom i din text. Sådana påståenden ska upphöra med det samma! Vi och våra angelägenheter lämnas utanför din blogg. Du behöver inte berätta för hela världen vad vi ägnar oss åt eller varför. Även om ”några” inte visar vilka det handlar om så kan ju jag, som själv var med farsan under helgen, se och förstå att det är oss du menar. Sluta lägg dig i vad vi gör och sluta skriva om oss på det sättet. Jag tänker inte ha någon dragkamp med dig om min egen far, för den finns inte. Vi är far och son, det får du bara acceptera. Att han vänligen hjälper mig och min fru ibland är hur snällt som helst. Jag är jävligt rädd om farsan och eftersom vi bor flera timmar från varandra är tillfällen då bilar behöver ses över värdefulla. Vi har inte så mycket tid ihop. Hur har du mage att skriva att han är ”tvungen” till att fixa bilarna? Vi vill greja med bilarna, så backa undan och lägg dig inte i mer.