fredag, april 22, 2022

Vem bryr sig



Jag har kommit till en insikt och hur viktigt detta är för vår överlevnad som en människa. jag längtar så mycket till nästa helg. Nu sitter man på kontoret och väntar in en helg. Den helg blir att försöka ta tag i måsten som jag har skjutit så länge. Jag har köpt mig en webcam som jag måste installera i min Mac.  

De kommer blir fullrace med rensa plocka fram sommarkläder och slänga in vinterkläder garderoben. Jag  ska ta och  sälja panelgardiner. Panelgardiner tycker jag inte passar i stora fönster ser ut bara som en remsor  och suns lite i fönstern.

Men att man också måste våga vara ensam för att förstå sig själv samt andra personer. 

Denna helg har tänkt mig att vara lite nyttig och försöker ta mig ner och träning i morgon. Habibi få en kompis under helgen. Det vanliga tråkiga jobbet man måste göra betala räkningar. Det får bli under helgen att göra det ,plus att jag skall  göra plus  olika matlådor lunchlådor och frysa in bara och plocka fram så slipper man stå under veckan med högar av orendisk. Finns de några bra sidor men input om matlagning. Jag att ska baka till jobbet, långpannekaka till  mina jobbarkompisar. 

Nu är de dags att börja använda min fina balkong och fixa till lite mysigt. Vet inte om jag ska ta bort några möbler något och försöka göra en loppis i framtiden. Ska åka och köpa blommor och försöka  och putsa balkongfönster de är så krångliga att fixa. De ser enkelt ut att öppna fönstret när man  på filmen.. Men inte praktisk titta på länken .inglasade-balkonger

Vill hittat någon bra kriminalroman att börja att läsa och lyssna har ni några  De är tur att de kommer trevliga serier, så man  kan ta ett glas  Whisky till i kvällen. 

Tips på bra tv-serier wisting Kallas tiden för brottsplats i Larvik det är avhugget huvud av en ung och asylsökande, de har kommit ut på Viaplay. En svensk thrillerserie med olika karaktärer med Jan Guillous böcker Carl Hamilton kom ut nu serie på C More.

Nu är de bara att gå ut i det soliga vvädret, värdefulla  dagar,  och mycket soligt. 

Ha en skön helg


2 kommentarer:

Anonym sa...

Oh herregud du skriver så osammanhängande att man blir helt snurrig. Rubriken tex vad har den med texten att göra? Och varför har du markerat texten?

Gullans svårigheter med Dyslexi sa...

de är fel på webb de ska inte var markét, de funkar inte så bra med mobil inlägg