söndag, april 10, 2022

Att stiga upp

 Att stiga upp en lördagsmorgon för att fara i väg på veteranmarknad. Färdkosten blev tunnbrödsrulle och smoothie, och kaffe så klart! Det var kallt att stå i bildäcket men vi hade med oss lite reklam om dyslexi och dela ut till de olika personerna. De som arrangerade hade en food-truck, som var gjord av en husvagn från 60-talet. Vi prövade pulled pork i hamburgerbröd – det smakade så där, tyckte jag faktiskt. Men det gick att äta i alla fall. Sen åkte vi hem och tog oss lite potatisgratäng och ytterfilé, som vi tinade upp, som jag gjort tidigare. Så tog vi lite gott vin. Ett vin som Pinot Noir från Frankrike. Det var helt perfekt. Så titta vi på Bäckström – den var väldigt bra. Det blev en heldag.

På söndagen stack jag upp tidigt på morgonen och gjorde en chokladkaka, som vi kunde ha med oss till föreningen. Vi tog oss lite ägg, sill och kaffe. Sen for vi till föreningslokalen och städa och röjde ordentligt. 

Typiskt – när jag ska göra i ordning papper och skriva ut – då fastnar fanskapet. Tur att jag hade en god granne som kunde hjälpa mig att fixa det här. Men jag är pirrig för morgondagen – hur ska detta gå till?! Och hur ska jag göra?!



1 kommentar:

Anonym sa...

Hemskt att man sönderavlar katter så dom ser ut sådär. Tycker fler och fler borde bojkotta köp av sönderavlade katter då dom ofta får långt lidande av både andningssvårigheter, riniga ögon mm.