fredag, mars 25, 2022

Visst gillar jag fredagsmys !


 Jag gillar att inspireras utav mig själv! Fredagspepp det funkar alltid. Oavsett om jag har ledig helg eller tidigt på fredagen. Att åka bort till föreningsmöte  hyfsat tidigt på lördagsmorgon. Annars är det så mysigt ta de lugnt och lång frukost i soffan ,med olika program att titta så som tv-serie eller Youtube.  men den här helgen har jag väntat på, brukar mysa ner  med snacks och prata  med vänner i telefon, jag är verkligen osocial på fredagar. Det är  sällan  kör en sleep over också.

idag ska mysa ned mig gå Konditori  med goda vänner en stund efter jobbet, de är bästa med fredag att börja med detta. Min  kattvakt kommer  och hämtar katten vara borta över helgen. vart hittar du inspiration och motivation? inspiration och motivation till att inte packa med sig för mycket för en natt för en övernattning Ja det är ganska svårt och Vad ska man  med sig att Vad ska man packa? jag påstående - att vi kvinnor har de svårast att packa  resväska för weekend och för mycket med sig- de stämmer mycket väl in på mig. 

Nu får ni en trevlig inför helg

tips på smartpackning https://www.rucksack.se/packlista-for-weekendresa-med-enbart-handbagage/

2 kommentarer:

Anonym sa...

Kvinnor har väll lättast eftersom dom flesta kvinnor är duktiga på att organisera och tänker praktiskt.

Anonym sa...

Ja det är bara att kolla vem som packade skolväska och resväskan. Oftast är det kvinnan som stryker och packar snyggt och prydligt. Man höjer nästan på ögonbrynet när en kvinna inte fixar att packa, det är nog mer ovanligt.