onsdag, mars 30, 2022

matkompo passar inte ihop

 

Jag vill sticka in lite snabbt och önska er en riktigt god morgon och en härlig förmiddag! Bloggen är halvhjärtad, och dessutom trötta dagar. Kroppen kommer inte att varva ner, jag njuter av morgonen, låter den få tid att vakna. 

Nu måste jag agera lite grand. Du och alla kombo med mat. Det är fisk och nudlar som inte passar ihop. Jag tycker jag är en van person som äter nästan all mat -  husmanskost - och när jag har varit utomlands har jag ätit nästan alla maträtter. Men det är nya tider med olika kombo med mat som inte passar ihop. Smaken är som baken. Jag tycker att jag gnällde i förra inlägget. Jag hoppas att jag har förklarat vad jag tyckte om matkombon på min kurshelg. Den kombon var det många som inte gillade eller tyckte såg gott ut. Fisk och nudlar. Det får jag inte ihop med min hjärna, och det kan inte jag äta. 

Ni får ha det så gott! Ikväll blir det funktionsrättsrådsmöte, och vi ska diskutera särskolans flytt med vuxenutbildningen. Vi ska ha möte om det ikväll. Men ni får ha det så gott så ska jag fortsätta jobba!

4 kommentarer:

Eva sa...

Men vem är du att bestämma vad som passar ihop och inte tänker jag. Fisknudlar har funnits sedan 90 talet och är inget nytt. Visst man kanske inte gillar allt men det ser märkligt ut när man som vuxen sitter och uttrycker på en blogg att maten inte är god, särskilt i dessa tider. Ok om det är barn som gör det. Tycker det ser illa ut iaf. Vissa saker kan man hålla för sig själv.

Anonym sa...

Nudlar går ihop med nästan allt, kött som fisk.

Anonym sa...


Smakupplevelse, kan upplevas olika smakperception eller arom, är ett samarbete mellan smak-, lukt- och känselsinnet. När mat eller dryck bearbetas i munnen frigörs mun. de kan upplevas olika från person..

Anonym sa...

Inte direkt smart svar när Eva syftar på att man som vuxen inte sitter och gnäller på maten.