söndag, mars 27, 2022

Änklingen får man ?

 Kikar in lite snabbt och önskar er en riktigt god morgon och en härlig lördmorgon, bloggen funkar halvhjärtat, så det är som det är dessutom är jag inne i trötta dagar och kroppen kommer inte ner i varv.Nu ska jag njuta av min morgon och låta kroppen få sin tid till uppvakna. Känner allt är med weekendväska. Men helt tomt utan katt.


Full av förväntan och chauffören kom och hämta mig och körde mig till stationen, där jag skulle vara över helgen. Jag var väldigt förväntansfull. När jag kommer fram till stationen så kollar jag på Classroom – ytterligare en uppgift jag ska göra och stressa för att få klart till måndag. Jag tycker inte om att göra sånt över helgen, jag vill göra under veckan.






Vi började med fika, där vi var. Det var helt ok och så. Sen satt vi och gick igenom vad vi ska göra under våren och hösten och sånt. Vi höll på till 16:00. Jag och en annan gick ner till spat, som började med japansk tvagning och sen satt vi i varmvatten och titta över Göta älv. Sen gick vi till olika bastun som fanns på destinationen. Sen fick vi tvårätters middag, men det var inte min smak. Jag tyckte inte om det. Det var ju bara, jag åt inte så mycket. Allt var något med tvist i, vegetariskt men det var ibland kött i. Nej, jag tyckte inte om middagarna därute. Vi var ju på Arkens spa. Jag tycker att det var… det ska vara så fint med det ena och det andra, men mat kunde de inte laga tyckte jag faktiskt. Sen gick vi och la oss och jag var ganska trött efter att gått upp tidigt på morgonen.


Men vilken frukost vi fick – vi fick till och med våfflor som man kunde göra i ordning och steka. Det var faktiskt riktigt gott. Sen fick vi lunchen där, det var någon norsk stekt fisk som var panerad med nudlar och kål – nej, jag kunde inte få i mig det, kunde inte äta det! Jag tyckte inte om den kombinationen. Och så var det stark sås till. Allt annat gick väl bra där och det var trevligt att umgås med likasinnade personer. Jag hade en trevlig helg. 




1 kommentar:

Anonym sa...

Känns ganska pinsamt att sitta och gnälla över mat när det svälter folk bara några mil från Sverige. Orkar inte läsa din blogg mer, den sprider bara negativitet. Hejdå