söndag, augusti 28, 2016

vart tar helg




Söndag och helgen har snart varit redan slut . Min sambo ville åka ut och titta på flygplan. Det var flygningsdagen därute. Så vi var ute och tittade lite granna. Det var ju dåligt väder, men det gick bra. 
Sen åkte vi till Björkås på hantverkardagar och åt jättegod ärtsoppa med fläsk och pannkakor. Det var jättesmarrigt och sen färska tre kakor och kaffe. Runt 80 spänn, det tyckte jag inte var farligt.
Vi köpte oss lite rödbetor och potäter där och bröd. En liten mysig hantverkardag. Och mot förväntan var där väldigt bra med toaletter. Det kändes väldigt bra. Det är en gång om året som dom öppnar upp det här stället. Det kändes som att det har blivit ett trevligt ställe och vara på och mysigt. Mitt ute i ingenstans, ute i Gärdhem finns det här stället. Det var väldigt mysigt, som Gärdhems hembygdsförening anordnar.
Sen tog vi faktiskt och åkte hem och hämtade upp pojken. Så åkte vi till IKEA för att leta lite praktiska lösningar. En lösning har blivit att vi har hittat en tvättkorg med två korgar i. Den är utgående, fick vi veta, så då passade vi på och köpa den. Så det gick i full fart.

Nu får vi släktbesök  här under veckan , så då får vi se hur det hela kommer och utlösas. Men ni får ha det så gott så hörs vi!

Inga kommentarer: